DROPBOX

An elevated
office experience

To shape the Dropbox brand in the built environment, Diadem collaborated with Gensler to deliver an engaging and inspiring workspace.

Diadem engaged select suppliers to deliver bespoke environmental graphics across Dropbox’s Sydney office.

Client

Dropbox

Architect

Gensler

Setting
the tone

Dropbox is one of the world’s biggest file-hosting services with more than 14 million paid users. For its Australian headquarters in Martin Place, Sydney, Dropbox wanted to create a relaxed home-like work environment with a focus on staff wellness. For example, the office cafe features its own barista and lounge area complete with televisions and table tennis.

Dropbox engaged Diadem as a project manager via the international architecture firm Gensler to colloquially apply the brand to key assets within the workspace.

A unique
challenge

Drawing on its vast supply chain, Diadem was able to engage the right suppliers to deliver a series of bespoke elements across the space. These ranged from welcoming graphics applied to office walls to coasters in the cafe.

The centrepiece of the project is a brass floor sign which resembles a welcome matt. Delivering the engraved sign was challenging in an active office environment, however it was achieved safely and expertly with minimal interruption to the workday.

Connect.
Enquire.

Get in touch to start
a conversation.

Multistep Form

1 
2 
3